Cocosmile.se startades under 2017 av entreprenörer i sina yngre dagar som inte bara hade visionen att förändra tandblekningsindustrin, utan även förändra vardagen för de som inte har tillgång till något så simpelt som en tandborste. 
Vårt mål är inte bara att göra våra kunder så glada som möjligt, och erbjuda dom våra produkter av kvalité till ett lågt pris, utan vi gör även detta på ett hållbart sätt i alla aspekter. Inga av våra produkter innehåller något som är skadligt för miljön, alla förpackningar är återvinningsbara, produkten i sig är återvunnen av kokosnötskal, tandborsten är producerad av bambu istället för plast på ett hållbart sätt, det påverkar inte regnskogen på något vis.

Vår policy är att vi skänker 1 tandborste av bambu för varje Cocosmile som säljs till våra kunder, och denna tandborste går inte till vem som helst, utan det är barn i svåra områden som får möjligheten att förbättra och upprätthålla sin munvård som i sin tur motverkar sjukdomar och andra onödiga hälsoproblem, både kortsiktigt och långsiktigt.

På Cocosmile.se är vi alla ett, och vi vet om att tillsammans kan vi göra mer skillnad än vad man kan tänka sig. Vi är dedikerade till en förändring och vi bjuder med dig på vår resa. Vi är redo att göra skillnad, är DU?

Gänget bakom Cocosmile.se strävar efter att göra alla kunder nöjda och med viljan att återkomma till Cocosmile.se!    Vid frågor Kontakta oss