Hem / Vanliga frågor

Vad är Cocosmile och vad består det av?

Cocosmile är aktivt kol, som är gjord av helt 100% naturliga och rena kokosskal. Cocosmile är helt utan kemikalier och därmed säkra och effektiva att använda. Köp idag och få ett vitare leende efter bara några dagar. Inkluderat är en gratis tandborste gjort av Bambu trä (Miljövänligt) som du kan använda istället för din vanliga plasttandborste

Vad är "Cocosmile's välgörenhet" och vad gör den?

Vi tror på att hjälpa inte bara våra kunder med våra egna produkter, utan vi vill också hjälpa andra, som helt enkelt inte har det lika bra som oss. För varje Cocosmile vi säljer, donerar vi en tandborste av bambu till ett barn i behov av förbättrad munvård, De platser vi fokuserar är barnhem, föräldralösa, gatubarn i länder med sämre tillstånd än exempelvis Sverige. Mer information om detta & bilder kommer att finnas på hemsidan inom en snar framtid. Vi övriga frågor Kontakta oss

Hur ofta ska jag använda Cocosmile?

Cocosmile har nära kontakt med professionella tandläkare och andra experter inom området som har bidragit till att utveckla produkten, de rekommenderar att produkten används en gång om dagen för optimal effekt. Om ni är två personer som skall bruka rekommenderar vi att ni köper två för att det ska räcka.

Hur använder jag Cocosmile?

Det är enkelt, roligt och lätt att använda. Allt du behöver göra är följande:

  1. Sätt tandborsten under rinnande vatten och fuktiggör den.
  2. Doppa tandborsten i pulvret och borsta tänderna i ca 2 minuter
  3. Spotta ut innehållet och gör ren munnen ordentligt med vatten
  4. Se resultatet efter 2-5 borstningar

Vilken smak har CocoSmile? 

Du ska inte tänka på den svarta färgen, Cocosmile har en väldigt neutral smak. Efter att du har borstat tänderna kommer du att uppleva en fräsch känsla i munnen. Känslan är jämförbar med att skölja ren tänderna hos tandläkaren.

Är Cocosmile djurtestad?

Alla produkter som säljs på Cocosmile.se har INTE blivit djurtestade och det är ett ämne vi tar på stort allvar. Utöver det är våra produkter helt veganska och naturliga utan några konstiga tillsatser eller kemikalier.

När får jag vitare tänder? 

Det skiljer sig mycket från person till person. De flesta av våra kunder kan se resultatet av vitare tänder efter bara den första borstningen. Dina tänder kommer att få en vacker och naturlig vit färg som också kan införskaffas genom dyra och farliga behandlingar. Viktigt att påminnas är att Cocosmile är tillverkad 100% av naturliga ingredienser, så vi kan garantera att inget innehåll i Cocosmile kan skada dina tänder.

-Vid övriga frågor vänligen kontakta oss-