Hem / Blogg / Tandblekning hemma - vad är riskerna och fördelarna?
Tandblekning hemma - vad är riskerna och fördelarna?

Tandblekning hemma - vad är riskerna och fördelarna?

Tänder kan bli missfärgade på grund av flera anledningar. Och självklart så vill man göra dom vitare!

Tandblekning har ökats i populäritet is senare år, vilket har ökat utbudet med olika processer att använda sig av för en vitning av tänder. Däremot, så finns det alltid små risker kring tandblekning.

 

Hälsorisker

Att bleka tänderna är fantastiskt, men inte alltid optimalt.

Det flesta tandblekningskit som finns använder sig utav gel, strips eller LED ljus. För en hälsosam användning behövs ytterligare information. Dess risker är:

 

Tandskyddet sitter inte helt rätt

Att producera ett tandskydd för varenda människa är svårt, och skulle behövas en personlig tillverkning för varje person. Alla munnar är helt olika, så varför skulle ett tandskydd funka för alla?

Med ett tandskydd som inte sitter helt rätt så finns risken för gelen att komma på tandköttet och in i munnen. Självklart så är inte det något som ska hända. Effekter såsom svidande och känslighet i tänderna kan förekomma.

 

Ingredienserna är onaturliga

Gel, strips & LED ljus är oftast inte något naturligt, vilket kan innebära massvis av framtida problem. Ingen vill fylla munnen med något dom inte vet vad det är.

För optimal användning så uppmuntrar vi er att dubbelkolla vad det exakt är ni använder.

 

Kortsiktiga effekter

Att välja LED ljus är som att välja solarium istället för vanlig sol. När man solar solarium får man inte in vitaminer som vi behöver, och istället fokuserar på huvudfördelen: att bli brun.

Det är ungefär samma med tandblekning. Att fokusera på de kortsiktiga alternativen gör ofta så att man glömmer bort dess sidoeffekter.

 

Det Naturliga Sättet

På senare tid så har detta blivit en självklarhet för många, vilket glädjer oss. Återigen, vita tänder är fantastiskt effektivt - men endast om det används på rätt sätt.

Cocosmile skapades på grund av detta. Vi vela skapa ett naturligt sätt att bleka tänder, utan några hälsorisker.

 

Naturella ingredienser

Kokosnötsskal (frukt,) mint myrten (växt,) och bentonitpulver (geologiskt material.)

Dessa ingredienser är våran magiska formula. En kombination av naturella och harmlösa ingredienser har vi lyckats skapa en tandblekning utan risker, med bättre resultat.

 

Enkel Process

Vi tyckte de vanliga processerna med tandblekningskit var för komplicerade. Och just därför, med kombination av våra ingredienser, har vi skapat en enkel process av 4 steg.

  1. Doppa borsten i pulvret
  2. Borsta i 2 minuter
  3. Gör rent & byt till din vanliga borste.
  4. Borsta tänderna normal

 Läs mer om hur allting fungerar här.

 

Gjort med hjärtat

Inte endast så skapade vi Cocosmile för en renare, mer naturlig process. Vi skapade Cocosmile för att hjälpa barn utan tillgång till tandvård.

Vi älskar vita tänder, och vill därockså kunna ge behövande barn en chans till att få det vi vill ha.

För varje cocosmilekit ni köper, så skickar vi en bambutandborste till skolbarn i en by söder om Zhengzhou, Kina. Mer om våran välgörenhet hittar ni här.

 

Slutsats

Vitare tänder skapar ett gladare leende.

Vi finns för att hjälpa er uppnå det maximala resultatet, med risker, process, och hjärta i åtanke. För ett gladare samhälle behövs gladare leenden - och med Cocosmiles egna kit så kan varenda person ta ett steg åt rätt riktning.

För mer information om produkten, klicka här.