Hem / Blogg / Cocosmile Charity: Ett leende till ett annat
Cocosmile Charity: Ett leende till ett annat

Cocosmile Charity: Ett leende till ett annat

Våran mission är klarare än någonsin: Skapa leenden.

Ett leende skapar ett annat, och det leendet skapar flera. Och med fantastiska kunder som har stöttat oss har vi haft möjligheten att lansera ett projekt som hjälper oss mer än vad vi först trodde va möjligt.

Månader efter våran start så hade vi, tack vare kundernas idéer och lagarbete, flera tankar om hur vi kan föra våran mission längre. Månader efter våran start så hade vi ett mål:

För varje order så donerar vi en bambutandborste till ett barn utan tandvård.

Första välgörenhetsresan, i början av April 2018, så fick vi chansen att åka till en liten by utanför Zhengzhou i Kina. Efter timmar av transport så rullades bilen tillslut in på skolgården med 50+ barn sittandes i en rad med fotstamp och nyfikenhet.

Utklivandes ur bilen for alla barn emot oss med glädje och high-fives, utan att ens veta vad dom skulle få. En halvtimme senare är alla barn på plats, och vi får micken för att berätta för dom vad vi tillsammans har lyckats göra.

När vi väl hade fått fram vårat meddelande så ställer sig barnen upp, jublar och väntar med spänning, för att just få deras tandborste. Vi delar ut tandborstar & tandkräm, och hjälper dom med den enkla processen att borsta tänderna - vem visste att barn kunde bli så glada över en tandborste?

Selfies, high-fives och massvis av misslyckade försök till kommunikation - tillslut så var alltid utdelat och resan var påväg mot ett slut, för denna gång.

En resa vi sent kommer glömma, en upplevelse dom aldrig kommer glömma. Med en vision och kunder i samarbete har vi lyckats skapa ett välgörenhetsprojekt som kommer att fortsätta under en lång tid framåt.

Nästa resa är inplanerad. Det ända oklara är hur många tandborstar som ska ges ut nästa gång - hur många barn ska få tillgång till tandvård nästa resa?

För att vara delaktig i nästa projekt, besök våran produktsida och förvita era tänder - samtidigt som ni förgyller ett barns leende.